Husk at du alltid har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for Webhotell (Linux, Windows & WordPress Hosting), uten spørsmål. 0% risiko

Kjøp billige SSL-sertifikater fra tillitsleverandør

Å ha SSL-sertifikater betyr at du har et høyt sikkerhetsnivå for nettstedet ditt, noe som gjør det mer pålitelig for brukerne.

Du er i et godt selskap.

spotify
airbnb
google
SSL-sertifikater
Overkommelige priser

SSL-sertifikater PRIS

Finn det beste SSL-sertifikatet til den billigste prisen for din bedrift. Ingen skjulte avgifter i alle sertifikater.

DOMENEVALIDERING

167 Kr/år

Anbefalt for personlige nettsteder

Standard level of validation
Strong SHA-2 & 2048-bit
Boosts Google® rankings
Issued in 15 mins
ORGANISASJONSVALIDERING

924 Kr/år

Anbefalt for organisasjoner

Standard level of validation
Strong SHA-2 & 2048-bit
Boosts Google® rankings
Issued in 2 days
UTVIDET VALIDERING

1670 Kr/år

Anbefalt for e-handel

Standard level of validation
Strong SHA-2 & 2048-bit
Boosts Google® rankings
Issued in 10 days

SSL-sertifikatfordeler

Kundetillit er grunnen til at det er bra for nettsteder å kjøpe SSL-sertifikater.

Sterkere merkeidentitet.
Øk SEO-rangering..
Trygge betalingssystemer på nett.

Hvorfor SSL-sertifikat viktig for SEO?

Forbedre søkemotorrangeringen

Søkemotorer favoriserer https-krypterte nettsteder sterkt og vil presse dem høyere i søkeresultatene. Det øker betraktelig sannsynligheten for at kunder finner deg.

Kjøp SSL-sertifikater

Hoved SSL-sertifikater funksjoner

Native FUNKSJONER
Krypter sensitive data
Beskytt brukernes personvern
Bevis legitimitet

Har et spørsmål? sjekk disse svarene.

SSL-sertifikater muliggjør datakryptering på internett og lar data overføres sikkert fra en nettserver til en nettleser. Med SSL kan nettstedet ditt bruke https-protokollen og vil vise en hengelås i sluttbrukernes nettlesere for å indikere at tilkoblingen er sikker.

SSL-sertifikater er en viktig del av internett. De krypterer ikke bare kommunikasjonen mellom datamaskinen din og serveren der et nettsted er plassert, men de gir også bekreftelse på at et nettsted er det det utgir seg for å være.

Et Wildcard SSL-sertifikat gir samme krypterings- og autentiseringsfunksjoner som andre SSL-sertifikater, men kan også brukes på et ubegrenset antall underdomener til et nettsted. Et Wildcard SSL-sertifikat støtter rotdomenet (example.com) så vel som dets underdomener. Lære mer

EV, eller Extended Validation, er den høyeste klassen av SSL tilgjengelig i dag og gir mer troverdighet og tillit til nettstedet ditt enn andre SSL-sertifikater. De inkluderer funksjoner som den grønne adresselinjen og visning av firmanavnet ditt som har vist seg å øke tilliten og forbrukernes tillit.

Det er 3 forskjellige nivåer av kontroll som SSL-sertifikater er basert på. Domenevalidert (DV), organisasjonsvalidert (OV) og utvidet validering (EV). Den største forskjellen mellom sertifikattypene er knyttet til informasjonen Certificate Authority, RapidSSL, GeoTrust og DigiCert, krever og validerer for å utstede et sertifikat. De høyere sertifikatnivåene krever mer informasjon, og vises ofte i nettleserlinjen. EV SSL for eksempel gjør nettleserlinjen grønn og viser organisasjonsnavnet til besøkende for å generere mer tillit.

Ja. Vi tilbyr SSL-sertifikater gjennom LetsEncrypt-prosjektet. Dette betyr at alle nettstedene dine kan beskyttes ved hjelp av HTTPS-protokollen. Du vil derfor få en gratis grønn HTTPS, gjennom hele abonnementsperioden hos oss.