Husk at du alltid har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for Webhotell (Linux, Windows & WordPress Hosting), uten spørsmål. 0% risiko
Rask og enkel overføring

Overfør domenenavn til hjemmet

Ganske enkelt kan du overføre domenenavn eller til og med flere domener samtidig. Ingenting er enklere enn det

Image link
Gratis WHOIS-beskyttelse
Image link
Gratis profesjonell e-post
Overfør domenenavn

Hvorfor velger du å Overfør domenenavn til oss?

Det er mange fordeler med å flytte til Arahoster

Markedets beste pris
Gratis WHOIS-beskyttelse
Gratis DNS-administrasjon
Gratis videresending av e-post
Vi tilbyr et stort antall domeneutvidelser du kan registrere

Få en GRATIS profesjonell e-postadresse

Når du registrerer eller overfører domenet ditt til Arahoster får du:

Gratis profesjonell e-post
Start på riktig måte når e-postadressen din samsvarer med nettstedets merkevare.
10 gratis postkasser
10 gratis 10 GB postkasser. Velg nyttige aliaser for virksomheten din, for eksempel info@, help@ eller [email protected].
Migrer enkelt e-posten din fra de andre til oss.
Automatiske e-postmigreringer

Migrer enkelt e-posten din fra de andre til oss.

IMAP, Outlook og Gmail
Overfør .no til oss for kun 10 kr

Overfør domenenavn .no til oss

Mange mennesker har registrert domenenettstedet sitt med Arahoster-tjenesten, de er veldig fornøyde med priser og funksjoner for domeneregistrering.

Real time monitoring
Quick and simple to transfer your existing domain
Anti theft domain
Best price on the market

+0

Domene LTDs

+0%

Fornøyd kunde

+0M

Domener registrert

+0

Kampanjer

Compare our domain name prices with the competition

Uten engang å være klar over det, har vi en tendens til å bruke .com som standard når vi diskuterer nettsteder. Tross alt er det verdens fremste domeneutvidelse. Ingenting er bedre enn Sammenlign .com ltd-prisen med konkurrentene våre.

Comparison
GoDaddy
Name.com
Arahoster
Registrere .com

Prisen for første år.

5.17$/år
9.99$/år
9.99$/år
Fornye .com

Prisen ved fornyelse av domenenavnet.

19.17$/år
14.99$/år
9.99$/år
WHOIS Personvern

Hvis du ønsker å holde kontaktinformasjonen din privat

10$/år
3.99$/år
Free
Brukerstøtte

Hvis det er noen som vil være klare til å hjelpe deg etter å ha kjøpt domenet ditt.

24/7/365
24/7/365
24/7/365
Overfør til oss

Overfør domenenavn

Overfør ditt nordiske domene til oss med laveste pris så lavt som 1$ i året

Image link

Domene .no

For kun 10 KR/år

Image link

Domene .se

For kun 10 SEK/år

Image link

Domene .fi

For kun 1 €/år

Image link

Domene .dk

For kun 70 DKK/år

Overfør domene

Overfør domenenavn til oss

Rask og enkel å overføre ditt eksisterende domene. Enkelt å overføre ditt eksisterende domene til her.
offer
Hosting tilbud
Flotte kampanjer på webhotell
Domenetilbud
Eksklusive domenenavnavtaler

Oftest stilte spørsmål

Ditt spørsmål. Vårt svar. Les også vår kunnskapsbaseside for å vite alt om våre tjenester og produkter.

Per definisjon er et domenenavn ganske enkelt en menneskelig lesbar form av en IP-adresse. I funksjon er det destinasjonen du skriver inn i en nettleser for å besøke et nettsted, for eksempel www.google.com. Metaforisk er det veldig likt hvordan du ville bla til en kontakt på mobiltelefonen din i stedet for å manuelt ringe personen ved å taste inn hele telefonnummeret; telefonnummeret vil være en IP-adresse og den lagrede kontakten vil være et domenenavn. Kjøp alltid et domene hos en anerkjent domeneregistrator.

Beste domenenavnforklaring - det er adressen din på Internett. Denne adressen er i virkeligheten en serie tall som brukes til å finne og identifisere datamaskiner på nettet kalt Internet Protocol (IP). Selv om det ikke er praktisk å huske en rekke tall for et nettsted, ble domenenavn opprettet for å konvertere disse tallene til navn og fraser som er enkle å huske. Derfor, når en bruker skriver inn www.bigrock.in, oversetter Domain Name System (DNS) domenenavnet til IP-numre. Internett bruker deretter disse tallene for å koble til BigRocks nettsted.

Domenenavnet ditt bør være et ord eller en setning som er fengende og lett å huske og selvfølgelig relevant for din / bloggen / emnet. Hvis det er en profesjonell nettside, sørg for å bruke firmanavnet i domenenavnet. Hvis det er en blogg, tenk på et navn relatert til innholdet du skal publisere (f.eks. mat, mote osv.) Det er også en god idé å holde domenenavnet ditt kort (mellom 5 - 20 tegn) for enkel tilbakekalling. Unngå å bruke korte former eller vanskelige fraser. Unngå tall i et domenenavn for å eliminere forvirring mellom "1" og "One", for eksempel. Viktigst av alt, velg et domenenavn du ville være stolt av å gi ut som din nettadresse.

Ikke lenge i det hele tatt! Faktisk tilbyr vi umiddelbar registrering og aktivering av domenenavn slik at du kan være sikker på at ditt nye domenenavn er klart til bruk umiddelbart. Enda bedre, vi har gjort registreringsprosessen så rask og smertefri som mulig. Det tar bare et par minutter å registrere et domenenavn.

Når du har registrert et domenenavn, eier du det domenet i den tiden du spesifiserte, selv om du potensielt kan selge det eller overføre eierskapet til noen andre. Den gode nyheten er imidlertid at hvis du ønsker å kjøpe et nytt domenenavn og bruke det i stedet, er det ikke et problem. Du trenger ganske enkelt å følge de samme trinnene du fulgte da du kjøpte ditt første domenenavn og peke det nye navnet til webserveren din. Til slutt, selv om det er sant at du kan endre domenenavnet ditt, er det best å ikke gjøre det til en vane. Tross alt, jo mer du bruker domenenavnet ditt, desto kraftigere blir det. Hver gang du endrer det, mister du litt av verdien du har jobbet hardt for å innføre i det gamle domenenavnet.

Absolutt. Du kan enten overføre domeneregistreringen eller ganske enkelt oppdatere DNS hos din nåværende registrar for å peke på Domain.com-vertskontoen din, eller begge deler. Vi vil anbefale både å hoste og vedlikeholde domeneregistreringen hos oss for å sikre den optimale kundestøtteopplevelsen.

Når du kjøper et domenenavn, blir din personlige kontaktinformasjon registrert på domenet ditt og kan finnes i den offentlige WHOIS-katalogen. For å holde informasjonen din privat, vil du bruke Arahosters Domain Privacy + Protection som hjelper deg med å beskytte deg mot spam og identitetstyveri. Domain Privacy + Protection skanner nettstedet du opprettet med domenet ditt og varsler deg hvis det er gjort endringer eller hvis det er skadelig skadelig programvare.

Domenenavnet ditt er som adressen din, og webhotellet ditt er som huset du bor i. Hvis du vil lansere et nettsted, trenger du både et domenenavn, som folk kan bruke for å finne deg, og en webvert, som lagrer selve nettsiden. Domenenavn og webhotell har et slags symbiotisk forhold, som programvare og maskinvare eller yin og yang. Selv om det er teknisk mulig å ha den ene uten den andre, fungerer de best når de jobber sammen, og det er grunnen til at mange webverter tilbyr domenenavnregistrering og hvorfor mange registrarer tilbyr hosting. Du kan selvfølgelig skille de to og registrere et domenenavn gjennom ett selskap og kjøpe hosting fra et annet. Men det er vanligvis mer tidkrevende – for ikke å nevne dyrere – så hvorfor bry seg?