Husk at du alltid har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for Webhotell (Linux, Windows & WordPress Hosting), uten spørsmål. 0% risiko

Kjøp domenenavn

Enkelte domenenavnregistreringer er så lave som bare 20 kr per år. Med våre rimelige priser og overlegen støtte er det ingen grunn til å betale for mye når du kjøper et domenenavn.

DNS-administrasjon
Bruke ikke mye penger bare for DNS Management, vi gir det gratis!
Gratis WHOIS-beskyttelse
Beskytt dine private data med Whois/ID-beskyttelse.
Livstidsstøtte
Natt og dag er vi alltid her for å hjelpe og løse ethvert problem fra deg.
Vi tilbyr et stort antall domeneutvidelser du kan registrere

Få en GRATIS profesjonell e-postadresse

Når du registrerer eller overfører domenet ditt til Arahoster får du:

Gratis profesjonell e-post
Start på riktig måte når e-postadressen din samsvarer med nettstedets merkevare.
25 gratis postkasser
25 gratis 10 GB postkasser. Velg nyttige aliaser for virksomheten din, for eksempel info@, help@ eller [email protected].
Migrer enkelt e-posten din fra de andre til oss.
Automatiske e-postmigreringer

Migrer enkelt e-posten din fra de andre til oss.

IMAP, Outlook og Gmail
E-postvirusbeskyttelse
Sikker nettpost
Fullt konfigurerbar

Kjøp domenenavn du ønsker.

Vi har landsdomener, nye domeneutvidelser og alle de tradisjonelle dot com, org, net og flere domener å velge

Overfør .no til oss for kun 10 kr

Overfør .no-domenet ditt til oss

Mange mennesker har registrert domenenettstedet sitt med Arahoster-tjenesten, de er veldig fornøyde med priser og funksjoner for domeneregistrering.

Sanntidsovervåking
Rask og enkel å overføre ditt eksisterende domene
Anti-tyveri domene
Beste pris på markedet

+0

Domene LTDs

+0%

Fornøyd kunde

+0M

Domener registrert

+0

Kampanjer

Sammenlign våre domenenavnpriser med konkurrentene

Uten engang å være klar over det, har vi en tendens til å bruke .com som standard når vi diskuterer nettsteder. Tross alt er det verdens fremste domeneutvidelse. Ingenting er bedre enn Sammenlign .com ltd-prisen med konkurrentene våre.

Sammenligning
GoDaddy
Name.com
Arahoster
Registrere .com

Prisen for første år.

5.17$/år
9.99$/år
9.99$/år
Fornye .com

Prisen ved fornyelse av domenenavnet.

19.17$/år
14.99$/år
9.99$/år
WHOIS Personvern

Hvis du ønsker å holde kontaktinformasjonen din privat

10$/år
3.99$/år
Free
Brukerstøtte

Hvis det er noen som vil være klare til å hjelpe deg etter å ha kjøpt domenet ditt.

24/7/365
24/7/365
24/7/365

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Vi er her for å hjelpe!

Det starter med et domenenavn, finn et godt nå.

loading
Please enter your text here.
Please verify that you are not a robot.

Kjøp domenenavnhos Arahoster

Ingen tekniske ferdigheter kreves. Velg ditt beste domenenavn, så ordner vi resten!
Image link
Image link
Kjøp domenenavn
Image link
arahoster
Overfør til oss

Overfør nordisk landdomenenavn

Overfør ditt nordiske domene til oss med laveste pris så lavt som 1$ i året

Image link

Domene .nr

For kun 10,-kr/år

Norsk utvidelse

Image link

Domene .se

For kun 10 SEK/år

svensk utvidelse

Image link

Domene .fi

For kun 1 €/år

Finsk utvidelse

Image link

Domene .dk

For kun 70 DKK/år

Dansk utvidelse

Kjøp domenenavn

Overfør domenet ditt til oss

Rask og enkel å overføre ditt eksisterende domene. Enkelt å overføre ditt eksisterende domene til her.
offer
Hosting tilbud
Flotte kampanjer på webhotell
Domenetilbud
Eksklusive domenenavnavtaler

Oftest stilte spørsmål

Ditt spørsmål. Vårt svar. Les også vår kunnskapsbaseside for å vite alt om våre tjenester og produkter.

Per definisjon er et domenenavn ganske enkelt en menneskelig lesbar form av en IP-adresse. I funksjon er det destinasjonen du skriver inn i en nettleser for å besøke et nettsted, for eksempel www.google.com. Metaforisk er det veldig likt hvordan du ville bla til en kontakt på mobiltelefonen din i stedet for å manuelt ringe personen ved å taste inn hele telefonnummeret; telefonnummeret vil være en IP-adresse og den lagrede kontakten vil være et domenenavn. Kjøp alltid et domene hos en anerkjent domeneregistrator.

Beste domenenavnforklaring - det er adressen din på Internett. Denne adressen er i virkeligheten en serie tall som brukes til å finne og identifisere datamaskiner på nettet kalt Internet Protocol (IP). Selv om det ikke er praktisk å huske en rekke tall for et nettsted, ble domenenavn opprettet for å konvertere disse tallene til navn og fraser som er enkle å huske. Derfor, når en bruker skriver inn www.bigrock.in, oversetter Domain Name System (DNS) domenenavnet til IP-numre. Internett bruker deretter disse tallene for å koble til BigRocks nettsted.

Domenenavnet ditt bør være et ord eller en setning som er fengende og lett å huske og selvfølgelig relevant for din / bloggen / emnet. Hvis det er en profesjonell nettside, sørg for å bruke firmanavnet i domenenavnet. Hvis det er en blogg, tenk på et navn relatert til innholdet du skal publisere (f.eks. mat, mote osv.) Det er også en god idé å holde domenenavnet ditt kort (mellom 5 - 20 tegn) for enkel tilbakekalling. Unngå å bruke korte former eller vanskelige fraser. Unngå tall i et domenenavn for å eliminere forvirring mellom "1" og "One", for eksempel. Viktigst av alt, velg et domenenavn du ville være stolt av å gi ut som din nettadresse.

Ikke lenge i det hele tatt! Faktisk tilbyr vi umiddelbar registrering og aktivering av domenenavn slik at du kan være sikker på at ditt nye domenenavn er klart til bruk umiddelbart. Enda bedre, vi har gjort registreringsprosessen så rask og smertefri som mulig. Det tar bare et par minutter å registrere et domenenavn.

Når du har registrert et domenenavn, eier du det domenet i den tiden du spesifiserte, selv om du potensielt kan selge det eller overføre eierskapet til noen andre. Den gode nyheten er imidlertid at hvis du ønsker å kjøpe et nytt domenenavn og bruke det i stedet, er det ikke et problem. Du trenger ganske enkelt å følge de samme trinnene du fulgte da du kjøpte ditt første domenenavn og peke det nye navnet til webserveren din. Til slutt, selv om det er sant at du kan endre domenenavnet ditt, er det best å ikke gjøre det til en vane. Tross alt, jo mer du bruker domenenavnet ditt, desto kraftigere blir det. Hver gang du endrer det, mister du litt av verdien du har jobbet hardt for å innføre i det gamle domenenavnet.

Absolutt. Du kan enten overføre domeneregistreringen eller ganske enkelt oppdatere DNS hos din nåværende registrar for å peke på Domain.com-vertskontoen din, eller begge deler. Vi vil anbefale både å hoste og vedlikeholde domeneregistreringen hos oss for å sikre den optimale kundestøtteopplevelsen.

Når du kjøper et domenenavn, blir din personlige kontaktinformasjon registrert på domenet ditt og kan finnes i den offentlige WHOIS-katalogen. For å holde informasjonen din privat, vil du bruke Arahosters Domain Privacy + Protection som hjelper deg med å beskytte deg mot spam og identitetstyveri. Domain Privacy + Protection skanner nettstedet du opprettet med domenet ditt og varsler deg hvis det er gjort endringer eller hvis det er skadelig skadelig programvare.

Domenenavnet ditt er som adressen din, og webhotellet ditt er som huset du bor i. Hvis du vil lansere et nettsted, trenger du både et domenenavn, som folk kan bruke for å finne deg, og en webvert, som lagrer selve nettsiden. Domenenavn og webhotell har et slags symbiotisk forhold, som programvare og maskinvare eller yin og yang. Selv om det er teknisk mulig å ha den ene uten den andre, fungerer de best når de jobber sammen, og det er grunnen til at mange webverter tilbyr domenenavnregistrering og hvorfor mange registrarer tilbyr hosting. Du kan selvfølgelig skille de to og registrere et domenenavn gjennom ett selskap og kjøpe hosting fra et annet. Men det er vanligvis mer tidkrevende – for ikke å nevne dyrere – så hvorfor bry seg?