Husk at du alltid har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for Webhotell (Linux, Windows & WordPress Hosting), uten spørsmål. 0% risiko

Retningslinjer for informasjonskapsler

DENNE DELEN VIL GI DEG INFORMASJON OM HVORDAN VI I ARAHOSTER BRUKER INFORMASJON.

Hva er informasjonskapsler

Som vanlig praksis med nesten alle profesjonelle nettsteder bruker denne siden informasjonskapsler, som er små filer som lastes ned til datamaskinen din, for å forbedre opplevelsen din. Denne siden beskriver hvilken informasjon de samler inn, hvordan vi bruker den, og hvorfor vi noen ganger trenger å lagre disse informasjonskapslene. Vi vil også dele hvordan du kan forhindre at disse informasjonskapslene lagres. Dette kan imidlertid nedgradere eller «bryte» visse elementer av nettstedets funksjonalitet.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler av en rekke årsaker som er beskrevet nedenfor. Dessverre er det i de fleste tilfeller ingen bransjestandardalternativer for å deaktivere informasjonskapsler uten å fullstendig deaktivere funksjonaliteten og funksjonene de legger til denne siden. Det anbefales at du legger igjen alle informasjonskapsler hvis du ikke er sikker på om du trenger dem eller ikke i tilfelle de brukes til å tilby en tjeneste du bruker.

Deaktivere informasjonskapsler

Du kan forhindre innstilling av informasjonskapsler ved å justere innstillingene i nettleseren din (se nettleserens hjelp for hvordan du gjør dette). Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler vil påvirke funksjonaliteten til denne og mange andre nettsteder du besøker. Deaktivering av informasjonskapsler vil vanligvis føre til at visse funksjoner og funksjoner på denne siden deaktiveres. Derfor anbefales det at du ikke deaktiverer informasjonskapsler.

Informasjonskapslene vi setter

 • • Kontorelaterte informasjonskapsler

Hvis du oppretter en konto hos oss, vil vi bruke informasjonskapsler for administrasjon av registreringsprosessen og generell administrasjon. Disse informasjonskapslene vil vanligvis bli slettet når du logger ut. I noen tilfeller kan de imidlertid forbli etterpå for å huske nettstedpreferansene dine når du er logget ut.

 • • Innloggingsrelaterte informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler når du er pålogget slik at vi kan huske dette. Dette hindrer deg i å måtte logge på hver eneste gang du besøker en ny side. Disse informasjonskapslene blir vanligvis fjernet eller slettet når du logger ut for å sikre at du kun kan få tilgang til begrensede funksjoner og områder når du logger på.

 • • Informasjonskapsler relatert til nyhetsbrev via e-post

Dette nettstedet tilbyr abonnementstjenester for nyhetsbrev eller e-post, og informasjonskapsler kan brukes for å huske om du allerede er registrert og om du skal vise visse varsler som kanskje bare er gyldige for brukere som abonnerer på/avmeldte.

 • • Bestillings-behandling relaterte informasjonskapsler

Dette nettstedet tilbyr e-handel eller betalingsfasiliteter, og noen informasjonskapsler er avgjørende for å sikre at bestillingen din huskes mellom sidene slik at vi kan behandle den på riktig måte.

 • • Informasjonskapsler for nettstedpreferanser

For å gi deg en god opplevelse på dette nettstedet, tilbyr vi funksjonaliteten for å angi dine preferanser for hvordan dette nettstedet kjører når du bruker det. For å huske preferansene dine, må vi sette informasjonskapsler slik at denne informasjonen kan kalles når du samhandler med en side som påvirkes av dine preferanser.

Tredjeparts informasjonskapsler

I noen spesielle tilfeller bruker vi også informasjonskapsler levert av pålitelige tredjeparter. Den følgende delen beskriver hvilke tredjeparts informasjonskapsler du kan støte på gjennom dette nettstedet.

 • • Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en av de mest utbredte og pålitelige analyseløsningene på nettet for å hjelpe oss med å forstå hvordan du bruker nettstedet og måter vi kan forbedre opplevelsen din på. Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lang tid du bruker på nettstedet og sidene du besøker, slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold.

For mer informasjon om Google Analytics-informasjonskapsler, se den offisielle Google Analytics-siden.

 • • Tredjepartsanalyser brukes til å spore og måle bruken av dette nettstedet slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold. Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lang tid du bruker på nettstedet eller sidene du besøker, noe som hjelper oss å forstå hvordan vi kan forbedre nettstedet for deg.
 • • Fra tid til annen tester vi nye funksjoner og gjør subtile endringer i måten siden leveres på. Når vi fortsatt tester nye funksjoner, kan disse informasjonskapslene brukes for å sikre at du får en konsistent opplevelse mens du er på nettstedet, samtidig som vi sikrer at vi forstår hvilke optimaliseringer brukerne våre setter mest pris på.
 • • Når vi selger online-produkter er det viktig for oss å forstå statistikk om hvor mange av besøkende på nettstedet vårt som faktisk foretar et kjøp, og som sådan er dette den typen data som disse informasjonskapslene vil spore. Dette er viktig for deg siden det betyr at vi nøyaktig kan lage forretningsspådommer som lar oss overvåke våre annonserings- og produktkostnader for å sikre best mulig pris.
 • • Flere partnere annonserer på våre vegne og tilknyttede sporingsinformasjonskapsler lar oss ganske enkelt se om kundene våre har kommet til nettstedet gjennom en av partnernettstedene våre, slik at vi kan kreditere dem på riktig måte og, der det er aktuelt, tillate våre tilknyttede partnere å gi bonuser som de kan gi deg et kjøp.
 • • Vi bruker også sosiale medier-knapper og/eller plugins på denne siden som lar deg koble til ditt sosiale nettverk på ulike måter. For at disse skal fungere følgende sosiale medier, inkludert; Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn og YouTube vil sette informasjonskapsler gjennom nettstedet vårt som kan brukes til å forbedre profilen din på nettstedet deres eller bidra til dataene de har for ulike formål som er beskrevet i deres respektive personvernregler.

Hvis du fortsatt leter etter mer informasjon, kan du kontakte oss gjennom en av våre foretrukne kontaktmetoder:

E-post: [email protected]